PORADÍME VÁM
Po—Pá: 9:00—18:00
So: 8:30-12:00
Doprava zdarma od 3 000 Kč

Aztron je výrobce kvalitních paddleboardů

01. 03. 2023

Aztron je výrobce kvalitních paddleboardů, který nabízí širokou škálu produktů pro různé úrovně zkušeností a stylů jízdy. Jejich paddleboardy jsou vynikající volbou pro začátečníky i pokročilé jezdce, kteří hledají spolehlivost a výkon.

Aztron nabízí několik modelových řad, včetně:

  • Touring: Tato řada je ideální pro výlety na delší vzdálenosti a pro ty, kteří chtějí cestovat rychle a efektivně. Tyto paddleboardy mají větší délku a užší tvar, což umožňuje snadné řízení a vynikající stabilitu.
  • All-Around: Tato řada je nejvíce univerzální a je vhodná pro všechny úrovně zkušeností a stylů jízdy. Tyto paddleboardy mají střední délku a širší tvar, což umožňuje lepší stabilitu a snadné ovládání.
  • Pevné boardy: Tato řada je navržena pro specifické účely, jako je surfování a jízda na divoké vodě. Tyto paddleboardy mají speciální design a jsou vyrobeny z odolných materiálů, aby odolaly náročným podmínkám.

Jednou z klíčových vlastností Aztron paddleboardů je technologie DROP-STITCH. Tato technologie spočívá v tom, že vnitřní jádro paddleboardu je spojeno pomocí tisíců malých nití, což vytváří pevnou a stabilní konstrukci. Tato konstrukce umožňuje paddleboardu udržet svůj tvar a zároveň být lehký a snadno přenosný. Paddleboardy Aztron s technologií DROP-STITCH jsou proto odolné, pevné a nabízejí výbornou stabilitu a ovladatelnost na vodě.

Karlos